Om oss

Vilka är Letsfaceit Nordic?

Letsfaceit Nordic AB har under mer än 25 år försett den nordiska skönhetsbranschen med välkända och uppskattade varumärken. 1995 grundades företaget av bröderna Göran, Per och Peter Agardh då med fokus på det amerikanska tandkrämsmärket Natural White. Under nästkommande år expanderade företaget för att bli nordisk distributör av varumärken såsom Wet n Wild, Real Techniques och EcoTools. Letsfaceit Nordic har stadigt vuxit sig starkare och de egna varumärkena IDUN minerals och Ida Warg Beauty har blivit så stora att de nu står på egna ben som systerbolag.

Letsfaceit Nordic fortsätter att etablera egna nya spännande samarbeten och varumärken samtidigt som vi förblir nordisk distributör av välkända internationella varumärken som wet n wild, Physicians Formula, LipSmacker, Lily Lolo och Brushworks för att nämna några.

Letsfaceit Nordic AB är en unik affärspartner med distribution som sträcker sig genom hela Norden genom egna dotterbolag i respektive land och även till vissa baltiska länder. Vårt breda distributionsnät når ut till onlinebutiker, apoteks- och kosmetikkedjor, varuhus, dagligvaruhandel, lågpriskedjor och fashion retail. Vi arbetar med strategier som passar just ditt varumärke och bygger upp en distribution anpassad efter den nordiska marknaden.

Vi som jobbar på Letsfaceit Nordic

Förutom att hantera försäljningen och distributionen, placerar vi våra affärspartners i bästa möjliga läge med ett starkt och kunnigt marknadsteam. Vi är stolta över att ha expertis inom alla områden in-house, från produktutveckling och logistiklösningar till design, PR, sociala medier och reklam. Med denna kapacitet kan vi få varumärken att växa och lägga fokus på att genomföra strategier utifrån just dina behov.

Huvudkontoret finns centralt på Drottninggatan i Stockholm och lokala kontor i de övriga nordiska länderna kombinerar vi det övergripande med god kännedom om de olika ländernas marknader och trender.

Är du intresserad av att bli partner med Letsfaceit Nordic?